Kozmetički salon

Synergie

SYNERGIE

       O nama

Synergie d.o.o. je počeo kreirati novitete za tržište BiH u kozmetičkim uslugama i proizvodima za Vas od 2000. godine i sve do danas to uspješno radi.

 

Vlasnik Dijana Golubović počela je da školuje svoj talenat od srednje škole u Sarajevu na Srednjoj medicinskoj školi na Koševu. Završava zadnje dvije godine srednje škole u Banja Luci, te dalje nastavlja školovanje na Višoj medicinskoj školi u Zemunu. Poslije završetka državnog školovanja odlazi u inostrane institucije gdje nastavlja da nadograđuje svoj talenat.

 

Dijana Golubović već 2002. godine odlazi u Njemačku, firma Maha Nail Company u Kelnu i stiče certifikat kroz školovanje za Nail Designer-a, a daljim školovanjem postaje Master Designer i na kraju školovanja u Kelnu stiče certifikat Train the Trener (trener za Nail Designer) prestižne škole Creative Nail.

 

Dijana Golubović je prvi profesionalac koji je osnovao internacionalnu certifikovanu školu za Nail Designs u BiH, te tako omogućila prvo kvalifikovano obrazovanje na svjetskom nivou. Ulazi u klub svjetskih profesionalnih Nail Designer-a i stiče mogućnost da se usavršava sa svjetskim prvacima u Nail Designeru.

 

Kroz dugogodišnji pprofesionalni rad pronalazi najjednostavnije rješenje za prodaju produkata koji su vrhunskog kvaliteta (evropskih standarda) a pristupačnih cijena koji će svakom pšočetniku i profesionalcu pomoći da što kvalitetnije i jeftinije i brže prilagodi usluge svojim klijentima.

 

Synergie firma koju je osnovala i vodi Dijana Golubović će i u budućnosti osluškivati Vaše želje i svojim znanjem i iskustvom na ovim našim prostorima uspješno će Vas voditi kroz sve sfere kozmetologije i uvoditi novitete samo za Vas.

 

Synergie Vam stoji na usluzi za svaki zahtjev koji se odnosi na kreiranje vlastitog posla, koji će ispuniti Vaš životni put do konačnog cilja.

 

Synergie Vam nudi školovanje sa najboljim materijalima što svjetsko tržište nudi. Proizvodi su sigurni uvijek najnovije tehnologije, jer u našim ponudama važnost pridajemo kvalitetu.

 

Profitirajte na našem dugogodišnjem iskustvu i osnujte sopstveni posao na pravi profesionalni način radeći sa najboljim matreijalima sa kojima rade najbolji!

 

Naša usluga je ozbiljna, pouzdana i sveobuhvatna. Školska sprema, predznanje ili godine života ne igraju ulogu za ovo kreativno zanimanje. Osnovno je da posjedujete interesovanje za ovu vrstu posla, komunikativnost, prirodni osjećaj za estetiku i kreativnost.

 

Dobrodošli na website kozmetičkog salona Synergie

Dijana Golubović

 Ⓒ Synergie 2016

+ 387 65 526 715

Radno vrijeme:

 

Radnim danima od 10h do 18h

             Subota od    9h do 15h