Kozmetički salon

Synergie

SYNERGIE

        Synergie make-up part

- Korekcija obrva;

- Farbanje obrva;

- Izbjeljivanje obrva;

- Izbjeljivanje nausnica;

- Farbanje trepavica;

- Minival trepavica;

- Nadogradnja trepavica pop ramen;

- Nadogradnja trepavica extenzije;

- Permanent make up obrva;

- Permanent make up lajner/gornji i donji;

- Permanent make up usana sa dopunjavanjem;- Permanent make up usana konture;

- Dopuna permanent make up-a;

- Odstranjivanje permanent make up-a;- Tattoo tijela;

- Dopuna tattoo-a;

- Odstranjivanje permanent tattoo-a;

- Korektivni make up

- Dekorativni make up

-Japansko iscrtavanje obrva

-3D iscrtavanje obrva

 

TRAJNA ŠMINKA SYNERGIE

 

Osnova ljepoga kao koncept trajne šminke

 

Lijepa slika jednog lica leži u kontrastu i skladu.Ako uzmemo za primjer male oči i malo lice, na takvim temeljima debele crne obrve bi bile katastrofalne...Klijantica vam uvijek može doći sa slikom željenih obrva na svome licu, ali to ne znači da će odgovarati na konturama njenog lica. Svako ima svoje jedinstvene karakteristike lica.

 

Naš vanjski izgled make upa je dobar način da se mijenjamo, žene vole make up, ali to treba učiniti na pravi način a ne da izgledamo kao loša imitacija nekoga. Trajna šminka treba da bude u korist opšte ljepote jedne dame. Što znači da treba pratiti prirodne konture lica i samo ih naglasiti, ukloniti postojeće nedostatke, dati licu zdraviji i svježiji izgled. Istaći konture ljepote na vašem lilcu. Trajna šminka da bih bila potpuna potrebno je raditi na cijelom licu a ne samo jedan dio, tako ćete izbjeći efekat „upadanja u oči“ (u prvi plan) samo jednog dijela lica.

 

Šta je trajna šminka

 

Trajna šminka je ne-hirurški mikro postupak poznat kao mikropigmentacija. Sitne kapljice vješto izmiješanih boja upijaju se u dermalni sloj kože i simuliraju prirodni izgled ili dobro definisane konture lica kao dobra podloga za savršen make-up. Ovaj proces je selektivni oblik umjetnosti u tradicionalnom tetoviranju pri čemu su poboljšane prirode konture lica, tj. definisan stalni oblik obrva, olovke za oči, konture i boje usana. Rezultat je lijepa, neposredna i stalna! Osvježavajuća i blistava ali prirodnog izgleda, svaki tretman je jedinstven kod svakog pojedinca.

 

Moda trajne šminke

 

Trajna šminka je vrsta ljepote koja spada u kozmetičke tretmane i svrstava se u invazivnije metode tretiranja kože, koji je posvećen ubacivanju egzogenog pigmenta u ljudsku kožu, sa posebnom opremom za dobijanje potpunog efekta sjenčenja kože.

 

1). Trajna šminka obrva–trodimenzionalna simulacija

Ovo je tehnika druge generacije trajnog iscrtavanja obrva, koja se izvodi pomoću tehnika iglica gdje se pigment polako infiltrira u dermis.

 

2). Fleksibilne obrve

Ovakvo iscrtavanje obrva, trodimenzionalni tip, omogućava nam kontrolu oblikovanja i dorade tokom niza godina. Takozvano sjenčenje kože nam omogućava tokom tretmana manju količinu bola za klijenta , obrada površine obrva bez popunjavanja pune obrve što znači da možemo mijenjati povremeno oblik obrve, što ovisi o trenutnim trendovima šminkanja.

 

3).Eagle obrve-prilično jasne

Single igla i njen rad na koži nam omogućava da se jasno iscrta dlaka obrve(debljina i gustoća po prirodnom tipu obrve kod klijenta), njena debljina i smijer, gustoća obrve se takođe može podesiti tako da izgledaju što jasnije i uredenije.

 

Synergie Make up salon part

 

Dijana Golubovićje u svom educiranju u Njemačkoj odlučila da Vam donese još jedan svjetski atraktivan tretman, samo za Vas!

 

Synergie Masterwork Permanent Make up!

Synergie Masterwork Permanent Tatoo!

Šta je tajna prirodne savršenosti?

Leži u znanju detalja i mogućnosti!

 

Nadogradnja trepavica

 

Nadogradnja trepavica pramenovima sa prirodnom dlakom je postala već u Synergie make up parts salona. Dopustite sebi da Vam trepavice izgledaju permanentno velike!

 

 

 

Extenzije na Vašim trepavicama!

Novi svjetski trend eyelash!

Mikro tretman koji zahtijeva jako veliku preciznost vizažiste, trepavica po trepavica se lijepi na Vaše prirodne trepavice te dobijate potpuno prirodni look!

 

Ako već imate svoje prirodne trepavice dovoljno duge, probajte sa još jednim tretmanom kod nas, mini val trepavica. Dobićete extremno velike i uvijene svoje prirodne trepavice! Oslobodite se svakodnevnog mehaničkog uvijača za trepavice!

Farbanje Vaših trepavica i obrva je takođe jedna od uslug make up salon part. Ako želite da promijenite boju Vaših obrva i da ih korigujete po profesionalnim kodeksima to možete uraditi kod nas! Promijenite svoj izraz lica!

Make up usluge pružamo za sve prilike:

 

Svadbeni make up

Maturski make up

Korektivni make up

Dekorativni make up

 

Za šminkanje u našem salonu koristimo čiste pigmente u boji.

 

Šta bi promijenili na svom licu???

 

Izraz face look u Vašem ogledalu!!!

 

Mijenjajte se i dovedite svoj Face Look do savršenstva!!!

 

Dobrodošli na website kozmetičkog salona Synergie

HIT PONUDA - NADOGRADNJA NOKTIJU SAMO 15 KM

 Ⓒ Synergie 2016

+ 387 65 526 715

Radno vrijeme:

 

Radnim danima od 10h do 18h

             Subota od    9h do 15h